Wat heb je nodig?
Voor 4 personen, bijgerecht
- 1 schaaltje sugarsnaps (of peultjes)
- 1 doosje cherrytomaatjes
- 1 ui
- dille
- peper & zout
Hoe maak je het?
Hoe maak je het?
Verwijder de topjes en de harde zijdraden van de sugarsnaps en kook ze in water met een beetje zout in 5 minuten beetgaar. Giet ze af en zet even weg.
Was en halveer intussen de cherrytomaatjes en pel en snipper de ui.
Bak de ui ongeveer 2 minuten in wat boter en voeg dan de sugarsnaps en de tomaatjes toe. Bak dit al omscheppend ongeveer 5 minuten tot de tomaatjes zacht beginnen te worden, zelf doe ik dit altijd in een wokpan. Strooi er lekker veel dille overheen en breng verder op smaak met peper & zout.
Bak de ui ongeveer 2 minuten in wat boter en voeg dan de sugarsnaps en de tomaatjes toe. Bak dit al omscheppend ongeveer 5 minuten tot de tomaatjes zacht beginnen te worden, zelf doe ik dit altijd in een wokpan. Strooi er lekker veel dille overheen en breng verder op smaak met peper & zout.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten