Toevallig had ik al eens een broodrecept van haar bewaard op Pinterest dus ik besloot om niet verder te gaan zoeken in de lange lijst met vegetarische recepten op haar Engelstalige blog. Veel tijd had ik daar trouwens ook niet voor want de week waarin iedereen zijn recept mag publiceren was inmiddels al halverwege maar.. ik was nog net op tijd klaar!
- 1 pak mix voor wit brood (Koopmans)
- takjes verse Italiaanse kruiden naar smaak b.v basilicum, oregano, salie en/of tijm
- ongeveer 15 olijven
- 3 eetlepels olijfolie
- snuf peper & zout
Ik heb de zongedroogde tomaten uit het orginele recept vervangen door olijven want die vind ik lekkerder en i.p.v in een broodbakmachine heb ik het brood in de oven gebakken. Het kneden van het deeg liet ik over aan mijn keukenmachine en het afbakken van brood doe ik altijd in een groot cakeblik.
Hoe maak je het?
Dit brood smaakte heerlijk bij een kop (Italiaanse) tomatensoep maar zal het zeker ook goed doen bij de BBQ, het gaat hier dus zeker vaker op tafel komen! Doordat ik deze keer als invaller heb meegedaan is er helaas niks van mijn blog gemaakt, dat is eigenlijk altijd nog het spannendst! Want wat is er gemaakt, en hoe, en was het lekker? Antwoord op al deze vragen krijg ik hopelijk weer bij mijn volgende deelname :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten