zaterdag 9 augustus 2014

Veldsla met geitenkaas en frambozen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze salade, meerdere keren achter elkaar, maakte maar voor de vakantie kwam het er steeds maar niet van om het recept te plaatsen. En dat is jammer want deze combinatie van smaken is echt ontzettend lekker! Vandaar dat ik het alsnog wil delen, beter laat dan nooit toch ;)

 

Wat heb je nodig?

Voor 4 personen, gezond tussendoortje of bijgerechtje voor b.v bij de BBQ:

- zakje veldsla
- 2 bosuien
- 4 schijfjes geitenkaas naturel
- doosje frambozen
- 2 eetlepels pijnboompitten


Hoe maak je het?

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en snij de bosuien in dunne ringetjes.

Verdeel de veldsla met de bosuitjes over 4 borden of in een schaal. Breek of snij de schijfjes geitenkaas in blokjes en verdeel ze over de salade samen met de frambozen. Maak de salade af met de pijnboompitjes en eventueel nog een beetje dressing naar smaak.


Dit recept is afkomstig van Allerhande.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen