Wat heb je nodig?
Voor 4 personen, bijgerecht
- 1 schaaltje groene aspergetips (100 gram, AH)
- 1 zakje geschrapte worteltjes (300 gram)
- 2 bosuien
- peterselie
- peper & zout
Hoe maak je het ?
Snij de harde onderkantjes van de asperges af (ongeveer een halve cm.) en snij de worteltjes en bosuien in schuine plakjes. Kook de worteltjes in 5-6 minuten beetgaar, giet ze af en zet even weg.
Verhit een beetje boter in een wok en roerbak de aspergetips 3 minuten. Voeg dan de bosuitjes toe en roerbak die zo'n 1-2 minuten mee. Voeg de worteltjes toe en breng het gerechtje op smaak met de peterselie, peper & zout. Voeg nog een beetje boter toe en schud alles even goed om.
Lekker met bijvoorbeeld aardappelpuree en een kippetje erbij!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten