Qua groenten heb ik me niet aan het recept van Jools gehouden, ik gebruikte voor deze salade rucola, tomaat, komkommer en paprika omdat ik dit allemaal nog in huis had. Eigenlijk kun je er zelf ook gewoon groenten in doen die lekker vind of al in huis hebt, het gaat om de manier van snijden en serveren.
Wat heb je nodig?
- groenten naar smaak
- feta
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels extra vergine olijfolie
- peper & zout
In tegenstelling tot wat je zou denken heb je niet zo gek veel groenten nodig, je hebt al snel veel "volume".
Hoe maak je het?
Snij alle groenten elk apart op een (grote) snijplank in kleine blokjes. Als alles fijn is gesneden kun je het door elkaar husselen en het geheel nog wat fijner hakken. Verkruimel de feta over de salade.
Schud de balsamicoazijn en olijfolie met wat zout en peper in een potje tot een dressing. Serveer de salade op de snijplank samen met de dressing.
Hoe maak je het?
Snij alle groenten elk apart op een (grote) snijplank in kleine blokjes. Als alles fijn is gesneden kun je het door elkaar husselen en het geheel nog wat fijner hakken. Verkruimel de feta over de salade.
Schud de balsamicoazijn en olijfolie met wat zout en peper in een potje tot een dressing. Serveer de salade op de snijplank samen met de dressing.
Met zo'n plank vol lekkers scoor je vast ook, bij groot en klein, bij b.v een BBQ :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten