Wat heb je nodig?
- 1 blik (bio) kikkererwten
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- peper & zout
- halve rode (punt) paprika
- 2 augurken
- half bosuitje
- 1 blik (bio) kikkererwten
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- peper & zout
- halve rode (punt) paprika
- 2 augurken
- half bosuitje
Hoe maak je het?
Laat de kikkererwten uitlekken en hak ze in een keukenmachine of hakmolen helemaal fijn tot een pasta. Schep de pasta in een kom en meng er de mayonaise en mosterd goed doorheen. Breng op smaak met peper & zout.
Snij de groenten heel fijn en meng deze goed door de kikkererwtenpasta. Proef of de spread naar je zin is, voeg zo nodig nog wat extra peper & zout of nog wat mayo toe als hij te droog is. Beperkt houdbaar in de koelkast.
Laat de kikkererwten uitlekken en hak ze in een keukenmachine of hakmolen helemaal fijn tot een pasta. Schep de pasta in een kom en meng er de mayonaise en mosterd goed doorheen. Breng op smaak met peper & zout.
Snij de groenten heel fijn en meng deze goed door de kikkererwtenpasta. Proef of de spread naar je zin is, voeg zo nodig nog wat extra peper & zout of nog wat mayo toe als hij te droog is. Beperkt houdbaar in de koelkast.
zo nou kom ik dus even bij jouw blog snuffelen, leuk hoor en bedankt voor je lieve reactie, liefs marion
BeantwoordenVerwijderen