Wat heb je nodig?
Voor 4 personen, voorgerecht:
- halve, rijpe galiameloen
- 100 gram parmaham (of prosciutto)
- 12 mini mozzarella bolletjes
- Italiaanse kruiden
- olijfolie extra vergine
- prikkers
Het is ook leuk én lekker om er wat blaadjes rucola onder te leggen maar wij hebben de afgelopen tijd al zoveel sla gegeten dat ik die deze keer achterwege heb gelaten ;)
Hoe maak je het?
Snij de meloen in parten en verwijder de pitjes. Drapeer de ham losjes over de meloen en zet vast met een prikker. Verdeel de mozzarella bolletjes en besprenkel alles met een drupje olijfolie. Strooi tenslotte nog een snufje Italiaanse kruiden over de bordjes.
- halve, rijpe galiameloen
- 100 gram parmaham (of prosciutto)
- 12 mini mozzarella bolletjes
- Italiaanse kruiden
- olijfolie extra vergine
- prikkers
Het is ook leuk én lekker om er wat blaadjes rucola onder te leggen maar wij hebben de afgelopen tijd al zoveel sla gegeten dat ik die deze keer achterwege heb gelaten ;)
Hoe maak je het?
Snij de meloen in parten en verwijder de pitjes. Drapeer de ham losjes over de meloen en zet vast met een prikker. Verdeel de mozzarella bolletjes en besprenkel alles met een drupje olijfolie. Strooi tenslotte nog een snufje Italiaanse kruiden over de bordjes.
Mijn vriend en ik zijn er dol op! Meloen met ham... en op mozzarella. Moeten we dus zeker eens samen uitproberen.
BeantwoordenVerwijderen