zondag 15 mei 2016

Turks brood met rosbief

Sinds ik beter let op E-nummers in ons eten valt het me eigenlijk pas op hoeveel (slechte) toevoegingen er in vleeswaren zitten, soms staat het hele etiket er zelfs vol mee. Rosbief is wat dat betreft een uitzondering want hier zit namelijk geen enkele toevoeging in, dit brood was dan ook letterlijk puur genieten :)



Wat heb je nodig?

Voor 4 personen:

- 1 Turks brood, bij voorkeur vers van de Turkse supermarkt
- roomkaas/zuivelspread naturel
- 100 gram verse rosbief
- peper & zout
- flinke hand veld- of andere sla naar keuze
- paar kleine tomaatjes
- handje geroosterde pijnboompitjes


Hoe maak je het?

De ingrediënten staan op volgorde van beleggen dus ik denk niet dat dit nog verdere uitleg behoeft. Ook de foto spreekt voor zich toch? Lekker als luxe lunch maar met een kop soep erbij vult het ook prima als avondmaaltijd, ideaal voor bijvoorbeeld op een warme dag!

3 opmerkingen: