woensdag 6 mei 2015

Alles moet op...

Een paar verdwaalde aardappelen, overgebleven bosuitjes van de quesadilla's, aangebroken dressing en kruidenboter... zomaar een paar van de dingen die ik graag mee op wilde maken voor de meivakantie. Met fijngesneden andijvie als basis maakte ik er een gezonde maaltijdsalade van, knapperig stokbrood erbij en smullen maar!



Dit zat er allemaal in:

- andijvie
- ijsbergsla
- aardappelen, in blokjes voorgekookt en daarna nog even gebakken
- magere spekreepjes, uitgebakken en uitgelekt op keukenpapier
- bosuitjes, in ringetjes
- rode paprika, in reepjes
- pitloze witte druiven, gehalveerd
- feta
- zonnebloempitten

En appart erbij geserveerd: honing-mosterd dressing


Alles een beetje uit de losse pols deze keer maar met een maaltijdsalade kan er dan ook eigenlijk weinig mis gaan, zolang je er maar in doet wat je lekker vind en de smaken goed bij elkaar passen natuurlijk. En dat deden ze, voor herhaling vatbaar dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen