Wat heb je nodig?
Voor 4 personen, bijgerecht
- 1 zak gesneden spitskool of 1 kleine spitskool, in reepjes van 1 cm.
- 1 ui
- halve winterpeen
- 1 theelepel kerriepoeder
Hoe maak je het?
Pel en snipper de ui en schrap en rasp de winterpeen grof. Fruit in een wok de ui met het kerriepoeder. Voeg de spitskool toe en roerbak dit ongeveer 10 minuutjes. Voeg dan de winterpeen toe en roerbak dit nog even mee. Breng de groenten verder op smaak met peper & zout en serveer ze in cocottes (mini pannetjes). Gewoon op je bord scheppen kan natuurlijk ook ;)
- halve winterpeen
- 1 theelepel kerriepoeder
Hoe maak je het?
Pel en snipper de ui en schrap en rasp de winterpeen grof. Fruit in een wok de ui met het kerriepoeder. Voeg de spitskool toe en roerbak dit ongeveer 10 minuutjes. Voeg dan de winterpeen toe en roerbak dit nog even mee. Breng de groenten verder op smaak met peper & zout en serveer ze in cocottes (mini pannetjes). Gewoon op je bord scheppen kan natuurlijk ook ;)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten