dinsdag 13 mei 2014

Gevulde puntpaprika's

Deze puntpaprika's hebben hier al een aantal keer eerder op tafel gestaan. Ten eerste natuurlijk omdat ze superlekker zijn en het is ook weer een leuk recept om bijvoorbeeld van dat ene restje geraspte kaas af te komen of een overgebleven bosui want met de vulling kun je best een beetje variëren.


Wat heb je nodig?

Voor 2 personen, bijgerecht

- 2 puntpaprika's
- 1 blikje tonijn
- 1 kleine ui, fijn gesnipperd
- halve tomaat, in kleine blokjes
- handje geraspte kaas
- snufje gemalen koriander
- peper & zout
- bieslook


Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht) en vet een ovenschaal in.

Snij de puntpaprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten. Laat de tonijn uitlekken en meng vervolgens in een kom met de ui, tomaat, koriander en breng op smaak met peper & zout. Leg de halve puntpaprika's in de ovenschaal en vul ze met het tonijnmengsel. Bestrooi met de geraspte kaas.

Zet de schaal ongeveer 25 minuten in de oven tot de puntpaprika's zacht zijn en de kaas gesmolten is. Bestrooi tenslotte met de bieslook.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen